Schoonheidssalon
Bel: 070-303 04 35

Klassieke behandelingen

Het merk Guinot komt uit Frankrijk en heeft over de hele wereld meer dan 11.000 schoonheidsinstituten in meer dan 70 landen gevestigd. Alle producten worden bij Guinot in hun eigen research en ontwikkelingslaboratorium ontwikkeld en voldoen aan de hoogste eisen qua productienormen. Omdat ze specifiek op uw huidsbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig te worden gebruikt. Uw schoonheidsspecialiste begint dan ook met een persoonlijk consult en een grondige huidanalyse. Samen stelt u uw schoonheidsdoelen vast.
Mini gezichtsbehandeling (30 min € 23,50)
Reinigen van de huid, scrub, stomen van de huid, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.
Klassieke basis behandeling (60 min € 46,-)
Reinigen van de huid, epileren van de wenkbrauwen, scrub, stomen van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.
Uitgebreide basis behandeling (90 min € 57,-)
Reinigen van de huid, epileren van de wenkbrauwen, scrub, stomen van de huid, onzuiverheden verwijderen, serum, gezichts-,schouder-en nekmassage, masker, dagverzorging en eventueel een lichte make-up na.

Homme behandeling (60 min € 52,-)
Reinigen van de huid, scrub, diepte reiniging, stomen van de huid, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en dagverzorging. Haartjes bij wenkbrauwen en neus worden verwijderd.