Schoonheidssalon
Bel: 070-303 04 35

Luxe behandelingen

BEAUTÉ NEUVE

(60 min € 57,-)

Beauté Neuve is een behandeling om de vermoeide, doffe en gestreste huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden. De methode maakt de overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien: jeugdiger en stralender.

Geheimen van de behandeling

 • Peel’In / Peel’Out. De Peel’In gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende, terwijl het Peel’Out schuim de dode cellen exfolieert en zo de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn brengt.
 • Dermanove. Diepgaande celregeneratie door het regenererend serum Dermanove, dat in de huid van gezicht en hals wordt verspreid.
      • Clarismasque.Masker met verhelderende werking van pure Vitamine C op de huid en op bruine vlekken

 


AROMATIC VISAGE

(60 min € 57,-)

Een aanrader om de huid in vakantiestemming te brengen: de nieuwe behandeling Aromatic Visage. Deze huidverbeterende behandeling bevat geen Genetisch Gemodificeerde Gewassen, geen kleurstoffen, geen parabenen en is 100% natuurlijk.
 • Nieuwe formules van de Essentiële Oliën voor diepe huidbehandelingen en helende energie.
 • Nieuwe Massage Techniek die de gelaatstrekken ontspant en spanning vermindert.
 • Nieuw Beauty Masker, verrijkt met plantenconcentraten voor onmiddellijke uitstraling en een frisse teint.

 

 

LIFTOSOME

(90 min € 64,50)

De behandeling Liftosome is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken.

Het resultaat is te danken aan de voornaamste werkstof, Pro Collageen, en de modellerende werking van het Thermolift-masker. Het masker zorgt voor een zachte warmte waardoor de werkstoffen van het Pro Collageen beter intrekken.

Geheimen van de behandeling

  • Concentré Pro Collagène. De schoonheidsspecialiste brengt op het gezicht het Concentré Pro Collagène aan, dat de elasticiteit van de huid bevordert en helpt deze in stand te houden.
  • Masque Thermolift. De zachte warmte van het Thermolift masker stimuleert de opname van de werkstoffen door de huid. Wanneer het hard wordt, heeft het masker een onmiddellijke modellerende huidspannende werking.
      • Sérum Anti-Age. De werkstoffen van het Anti-Age Serum, dat met zachte effleurages ter afsluiting van de behandeling wordt aangebracht, strijken de gelaatstrekken glad en zorgen voor extra zuurstoftoevoer naar de huidcellen om de verstevigende werking van de behandeling te optimaliseren.

 

HYDRADERMIE

(90 min € 67,50)

De bekroonde sterbehandeling Hydradermie stimuleert de celvernieuwing en brengt uw huid weer in topconditie. Het resultaat is een stralende teint en een aangenaam huidgevoel.

Geheimen van de behandeling

 • Ionisatie. De rollers ioniseren de hooggeconcentreerde serumgels in de huid. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.
 • Dampbehandeling. In enkele minuten leeft de huid weer op dankzij de weldadige glaselektrode. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.
 • Liftende massage. Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

 

HYDRADERMIE LIFT

(90 min € 75,-)

Hightech liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent.

De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en vermoeide en hangende gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit… zonder injecties!

Geheimen van de behandeling

 • De ontgiftende drainage.De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
 • De spierstimulatie. Tijdens de spierstimulatie “werken” de spieren, krijgen weer volume en tonus en worden de gelaatstrekken opnieuw aangespannen.
    • De massage. De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

 

 

HYDRADERMIE OOGLIFT

(45 min € 37,-)

Met Hydradermie Lift Yeux laat de Guinot-expert specifiek de spieren van de oogcontour werken, om ze te versterken en nieuwe stevigheid te geven. Meteen na de eerste behandeling verdwijnen de rimpeltjes, worden de kraaienpootjes gladder en zien de ogen er jeugdiger uit.
Geheimen van de behandeling

 • Ontgiftende drainage. De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, vedrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
 • Spierstimulatie. De spierwerken, krijgen weer volume en tonus en de gelaatstrekken worden opnieuw aangespannen.
 • Massage. De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

 

 

 

HYDRADERMIE DUBBELE IONISATIE AGELOGIC

(90 min € 77,50)

Hydradermie behandeling met specifieke Agelogic producten.

Agelogic is een huidverjongingslijn van Guinot. Door toevoegen van biologische energie wordt de celveroudering verminderd. Na 2 weken zijn de cellen die hun biologische functies met de tijd hebben verloren zichtbaar verjongd. Na 4 weken ziet men dat rimpels en lijntjes met 45% zijn verminderd. De huid is beter beschermd, gladder, beter gehydrateerd en elastischer.

De Guinot Laboratoria voor geavanceerde research hebben aan deze producten de biologische elementen toegevoegd die in het menselijke lichaam de meeste energie bevatten namelijk ATP en Actinenergie.

ATP zorgt voor de energie die de cel nodig heeft voor zijn regeneratie. Actinenergie is een stof die in combinatie met ATP het zuurstofgebruik van de cellen verhoogt door celstofvernieuwing te stimuleren en die de ingeslapen cellen activeert.

Tot slot bevatten de producten nog het cellevencomplex: 56 biologische actieve werkstoffen die essentieel zijn voor het leven en de regeneratie van de epidermale cellen. Het cellevencomplex bestaat uit: 20 aminozuren, 14 vitamines, 15 biologische actieve ingrediënten en 7 mineralen.

 

MICROBIOTIC

(60 min € 57,-)

Dermatologen zijn het er over eens: om de vette en probleemhuid goed te behandelen is de eerste belangrijke stap REINIGEN. De MICROBIOTIC behandeling vangt daarom aan met een intensieve reiniging met een zuiverende mousse en een matterende regulerende lotion.

Hierdoor wordt uw huid tot diep in de poriën gereinigd, wordt de talgafscheiding gereguleerd en wordt de opperhuid gezuiverd van de bacteriële flora door het Sebocidine complex.

Vervolgens wordt met behulp van HYDRADERMIE LIFT apparatuur uw huid gedraineerd met als doel de aanwezige gif- en afvalstoffen af te voeren. Hierna wordt GOMMASQUE, een uniek concept van een peeling gecombineerd met een masker, aangebracht. De peeling opent de verstopte talgklieren en verwijdert de dode huidcellen, het masker absorbeert tot diep in de poriën de overtollige talg en heeft bovendien een antibacteriële werking. Vervolgens worden manueel de eventueel aanwezige comedonen verwijderd. Met behulp van een glaselektrode en Hoogfrequente stroom wordt de huid (pijnloos) geheeld en gemasseerd en door de ontwikkeling van ozon ontdaan van iedere onzuiverheid.