Schoonheidssalon
Bel: 070-303 04 35

Visagie

Make-up by Karaja

Karaja is een prachtig merk dat wordt geproduceerd en is ontwikkeld in Bergamo, Italië. Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de Karaja indianen bekend waren om hun fraaie en bonte lichaampaints. De collectie van Karaja wordt 2 keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoensproducten. Deze producten worden in de collectie opgenomen en kunnen altijd worden bijbesteld.
Make-up van Karaja vlekt niet, hecht snel, hydrateert uw huid en het geeft een natuurlijk resultaat.

Feest / avond make-up  € 26,50


Het aanbrengen van een make-up vraagt om een speciale techniek. Met make-up kun je de sterke punten van uw gezicht accentueren terwijl je minder mooie kanten kunt verdoezelen en camoufleren. Ook moet de make-up moet langdurig mooi blijven zitten. Een perfect aangebrachte feest of avond make-up is een make-up waar u zich nog helemaal uzelf bij voelt. We nemen we graag de tijd om het totaal plaatje kloppend te maken met de kleding en accessoires.

Bruidsmake-up  € 87,50

TROUWEN… DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN
Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend uitzien. Care About Beauty is gespecialiseerd in bruids make-up. Tijdens een intake gesprek worden de wensen van de make-up besproken. Bij het kiezen van de make-up die het beste bij u past, kijken we naar het gezicht, de kleuren van de bruidskleding en uw persoonlijkheid. Dit alles om zoveel mogelijk uw goede kanten naar voren te brengen, maar wel zodanig dat u nog steeds uzelf blijft.

Workshop Visagie  € 26,50 p.p.


Wilt u een leuk, leerzaam en gezellig uitje? De make-up cursus is voor iedereen die wilt weten hoe je d.m.v. make-up het mooiste van uzelf naar voren kunt “toveren.” Onder het genot van een hapje en een drankje leert u stap voor stap de theorie en praktijk van de visagie. Alle stappen worden voor gedaan en daarna gaat u onder begeleiding zelf aan de slag. Uiteraard is het mogelijk de workshop af te stemmen op uw persoonlijke wensen.
De workshops zijn geschikt voor particulieren, maar ook zeker voor een zakelijk evenement. De workshop van twee en een half uur zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk om te doen. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een clubje vriendinnen ter vermaak. Of u nu ervaren bent met make-up of beginnend, iedereen gaat aan de slag met cosmetica. Uiteraard onder professionele begeleiding en met een uitgebreide uitleg.
Na de workshop is er ruimte voor een persoonlijk advies en vragen.